Klubhuset

Velkommen i klubhuset! Der er plads til ca. 70 gæster fordelt på klublokale og havestue. Derudover er der et mødelokale.

Du har mulighed for selv at tage picnic kurv, madpakke eller andet med – og nyde det enten i klubhuset eller på vor hyggelige terasse.

I klubhuset kan købes fadøl, øl, sodavand, kaffe, the samt varm cacao fra automat, der er placeret i gangen. Ligeledes kan der købes sandwich, pølsehorn, minipizza og is.

Betaling for sandwich, pølsehorn, minipizza, is og vin kan ske via betalingsterminalen i greenfee rummet.

Medbragte drikkevarer må dog ikke indtages på klubhusets område.

Prisliste 2019

Fadøl30 kr.
Øl20 kr.
Sodavand/vand20 kr.
Varm kakao/kaffe/ the10 kr.
1 kande kaffe40 kr.
1/1 flaske vin100 kr.
½ fl. vin60 kr.
1 kuvert vin30 kr.
1 minipizza20 kr.
1 toast15 kr.
1 pølsehorn15 kr.
1 is10 kr.

Køkkenet

Køkkenet er velforsynet med service (kopper, glas, tallerkner, bestik, fade, skåle m. v.) og der er 2 opvaskemaskiner, køleskab samt kaffemaskine. Både gæster og medlemmer er velkomne til at benytte køkkenet, men det kræver at man rydder op efter sig, sætter opvasken i maskinen  m. v.

Omklædningsrum

Der er et dameomklædningsrum med tilstødende badeværelse/toilet. Der er mulighed for at tage et bad, men der er kun én bruser i badeværelset. Der er et seperat omklædningsrum for herrer og der er yderligere et badeværelse med bruser.

Der er hårtørrer i dameomklædning samt håndklæder i begge omklædningsrum i tilfælde af, at man har glemt at tage med.

Klubhuset er åbent på følgende tidspunkter:

1. april – 31. oktober  fra kl. 05.45 til kl. 23.00.
1. november – 31. marts fra kl. 08.00 – kl. 19.30