SeniorMix Hulspilscup 2020

Igen en spændende og sjov turnering i år med 32 deltagere. P.g.a. corona kom vi lidt senere i gang, men det voldte ingen vanskeligheder at få turneringen afsluttet som sædvanlig midt i september. Undervejs til finalen var der både ” familiefejde” og ”nabostrid”, men alt endte i fryd og gammen.

Finalen blev spillet tirsdag d. 15. september i det mest pragtfulde sommervejr. Vi var den dag 24 spillere inklusive finalisterne. Der blev spillet en greensome – hulspil af de 22 deltagere, i hælene på dem kom finalisterne Karl Peter Larsen og Holger Hykkelbjerg. Så alle var klar til at modtage de to finalister på hul 18. Fejden var desværre afgjort på hul 15, så vi gik glip af et par omspil på sidste hul.

Vinderen i 2020 blev Karl Peter Larsen,nyt medlem i SeniorMix. Han kom, så og sejrede!

Midt i turneringen fik vi fra bestyrelsen en kraftig opfordring til at gå ud med to par hulspillere i stedet for et par, som man plejer! I mine øjne er det en misforståelse af hulspil. Men det er selvfølgelig for at give greenfee-spillere ekstra tider. Det fik mig til at kigge på, hvor mange tider vi lagde beslag på. I vores spilleperiode fra d. 14.06 indtil d.15.09 (jeg regner med kun 12 uger) har vi brugt 70 tider. Det svarer til ca. 1,4% af spilletider i perioden!

Hvis man gerne vil have flere tider, hvor greenfee-gæster har mulighed for at booke sig ind, kunne man i stedet for ændre afstanden mellem grupperne, så man starter med skiftevis 7 min. og 8min. mellemrum. Det ville betyde 80 starttider i stedet for 60 starttider på en dag! Det fungerer da i mange andre klubber, så hvorfor skulle det ikke være muligt i Skærbækmølle Golfklub, Ølgod?

Vi prøver igen i 2021

Hermann