Klubhuset

Velkommen i klubhuset! Der er plads til ca. 70 gæster fordelt på klublokale og havestue. Derudover er der et mødelokale.

Du har mulighed for selv at tage picnic kurv, madpakke eller andet med – og nyde det enten i klubhuset eller på vor hyggelige terrasse.

I klubhuset kan købes fadøl, øl, sodavand, kaffe, the samt varm cacao fra automat, der er placeret i gangen. Ligeledes kan der købes sandwich, pølsehorn, minipizza og is.

Al betaling skal ske enten med Mobile Pay eller Dankort.

Medbragte drikkevarer må dog ikke indtages på klubhusets område.

Prisliste 2021

Fadøl35 kr.
Øl20 kr.
Sodavand/vand20 kr.
Varm kakao/kaffe/ the10 kr.
1 kande kaffe40 kr.
1/1 flaske vin110 kr.
½ fl. vin60 kr.
1 kuvert vin30 kr.
1 minipizza20 kr.
1 toast15 kr.
1 pølsehorn15 kr.
1 is10 kr.

Køkkenet

Køkkenet er velforsynet med service (kopper, glas, tallerkner, bestik, fade, skåle m. v.) og der er 2 opvaskemaskiner, køleskab samt kaffemaskine. Både gæster og medlemmer er velkomne til at benytte køkkenet, men det kræver at man rydder op efter sig, sætter opvasken i maskinen  m. v.

Omklædningsrum

Der er et dameomklædningsrum med tilstødende badeværelse/toilet. Der er mulighed for at tage et bad, men der er kun én bruser i badeværelset. Der er et seperat omklædningsrum for herrer og der er yderligere et badeværelse med bruser.

Der er hårtørrer i dameomklædning samt håndklæder i begge omklædningsrum i tilfælde af, at man har glemt at tage med.

Klubhuset er åbent på følgende tidspunkter:

1. april – 31. oktober  fra kl. 05.45 til kl. 22.00.
1. november – 31. marts fra kl. 08.00 – kl. 19.30