Klubmesterskaberne blev afviklet i sidste weekend i august.

Der var fire tilmeldte i Veteranrækken for herrer. Efter torsdagens runde var det stadig meget tæt, da der kun var fire point fra første til fjerdepladsen. Finn Grundahl førte med 91 slag og med en runde i 92 slag lørdag, vandt han med fire slag over Karl Peter Larsen på andenpladsen.

I Seniorrækken indløb der desværre et afbud torsdag, så damerækken bestod kun af tre spillere. Ingrid Baun Sørensen gik første runde i 92 slag, hvilket var seks færre end Ulla Nyblom. I finalerunden blev føringen udbygget og Ingrid vandt rækken forholdsvis suverænt.

I herrerækken var der otte spillere til start. John Wallentin Nielsen gik en flot runde i 82 slag om torsdagen. Bo Pedersen gik også i 82 slag, men da han ikke stillede op om lørdagen, var der ikke den store spænding om udfaldet. John viste stor stabilitet og gik lørdagens runde i 83 slag og vandt rækken ganske stort, med Kjeld Skov på andenpladsen.

Klubmesterskabet for damer og herrer afgøres over tre runder, med indledende runde fredag og to runder lørdag. Desværre var der ingen damer til start i år og i herrerækken var der otte tilmeldte. Allerede efter fredagens runde stod det klart at Christian Jensen ville blive svær at slå.

Tillykke til Christian.

Vinderen i Stableford rækken kommer ikke på tavlen.
Torsdag den 27. startede rækken, der spillede Stableford, ud fra hul 10, kl. 16.30. Der var 15 tilmeldte, hvorfor alle spillede i samme række. Anders Funch ”ødelagde” lidt af spændingen i rækken, da han kom ind med en score på 40 point efter første runde. Finalerunden lørdag scorede han 30 point, hvilket var nok til en sejr med syv point over Anja Arvad på andenpladsen.