Præsentation af træner

Jeg hedder Nikolaj Viuff, er født d. 5. oktober 1992, og jeg har spillet golf siden 2006. Jeg startede i Henne Golfklub, og sidenhen har jeg spillet i Skærbæk Mølle og Varde.

Efter jeg blev student på Varde Handelsskole i 2011, forfulgte jeg drømmen om det professionelle golfliv. Jeg har spillet turneringer på Ecco-Touren og Nordic League i 3 år, samt spillet Q-School til Europa-touren et par gange.

Efterfølgende har jeg undervist 5 år i Varde Golfklub og en sæson i Ribe og Skærbæk Mølle, hvor jeg har haft mulighed for at undervise en masse golfspillere på tværs af alder og niveau. Sideløbende med min uddannelse som golftræner, har jeg også taget en akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi.

Kombinationen af min uddannelse, min baggrund som professionel golfspiller og 6 år som underviser gør, at jeg kan se muligheder og løsninger i golfsving. Jeg ser mig selv som en meget positiv og tålmodig golftræner. Min undervisning vil være til golfspillere på alle niveauer, som ønsker at forbedre deres niveau på golfbanen.