Præsentation af træner

Jeg hedder Nikolaj Viuff og er født d. 5. oktober 1992. Jeg har spillet golf siden 2006. Jeg startede kort i Henne Golfklub, og sidenhen har jeg spillet i Skærbæk Mølle og Varde.

Efter jeg blev student på Varde Handelsskole i 2011, forfulgte jeg drømmen om det professionelle golfliv. Jeg har spillet turneringer på Ecco-Touren og Nordic League i 3 år, samt spillet Q-School til Europa-touren et par gange.

Efterfølgende har jeg haft 3 år som golftræner elev i Varde Golfklub og 2 år som assistent. Der har jeg haft mulighed for at undervise en masse golfspillere på tværs af alder og niveau.

Jeg ser mig selv som en meget positiv og tålmodig golftræner, og kombinationen af min baggrund som professionel golfspiller og 5 år som underviser gør, at jeg er god til at se muligheder og løsninger i golfsving. Min undervisning vil være til golfspillere på alle niveauer, som ønsker at forbedre deres niveau på golfbanen.