Bliv medlem

Der er rigtig mange gode grunde til at blive medlem af Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod.

Klubben har et flot og velplejet baneanlæg, som kan give udfordring til alle golfspillere.

Vi har gode træningsfaciliteter og vi kan tilbyde træning af en meget dygtig PRO.

Dertil er klubben kendt for at have en god klubånd. Kammeratskab, hjælpsomhed og imødekommenhed er nogle af nøgleordene i klubben.

Indmeldelsesblanket

Undertegnede indkelder mig hermed i Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod som (sæt kryds):
Vi skal gøre opmærksom på, at Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod anvender nedenstående data til oprettelse og håndtering af dit medlemskab i henhold til klubbens privatlivspolitik.

FULDTIDSMEDLEMSKAB

(inkl. DGU kontingent og brug af træningsbolde)

Fuldtids senior kr. 5.800.-

Ynglinge (19 til og med 25 år) kr. 3.450.-

Ynglinge (19 til og med 29 år) under uddannelse kr. 3.100.-

Junior (til og med 12 år) kr. 600.- incl. bagskab

Junior (fra 13-til og med 18 år) kr. 995.- incl. bagskab

FLEXMEDLEMSKAB

(inkl. DGU kontingent og brug af træningsbolde)

Seniorer + ynglinge kr. 1.300.- Der skal betales fuld greenfee og begrænsede rettigheder

PAY & PLAY BANE MEDLEMSKAB

(inkl. brug af træningsbolde)

Medlemskab for juniorer, ynglinge og seniorer kr. 2.500.-

Bambier (til og med 6 år) kr. 600.- Kun tilladt i følge med en voksen

ØVRIGE MEDLEMSKABER

Bambier (til og med 6 år) uden Pay & Play kr. 325.- Kun tilladt i følge med en voksen

Longdispance for incl. brug af træningsbolde + DGU kontingent kr. 1.500.- Skal være medlem af en golfklub og bo nærmere sin hjemmeklub

Golfkørekort incl. medlemskab resten af kalenderåret kr. 5005.- + kr. 485.- mdr. resten af året

Golfkørekort - max. 3 mdr. varighed kr. 500.-

Passivt medlemskab kr. 500.-

Ved indsendelse accepterer jeg, at mit medlemskab af Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod følger de for klubben til hver tid gældende vedtægter. Kopi af vedtægterne er udleveret i forbindelse med min indmeldelse i klubben. De opdaterede vedtægter kan til enhver tid ses på klubbens hjemmeside www.sm-golfklub.dk Jeg bekræfter også at jeg har modtaget en kopi af klubbens Privatlivspolitik, som tillige er tilgængelig på klubbens hjemmeside.

Medlemsskabet/medlemsstatus fortsætter indtil jeg skriftligt har sendt en udmeldelse til golfklubbens sekretariat. Det skal ske senest den 1. oktober for at være gældende for det kommende kalenderår.

Ved indmeldelse af et juniormedlem (6-17 år) skal forældre/værge samtidig underskrive på, at denne indestår for betaling af et hvert økonomisk mellemværende junioren måtte få med Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod.